Home / Интериор / Декоративните 3D панели, създадени точно за вашия дом

Декоративните 3D панели, създадени точно за вашия дом


Лято, море, вълни. Спомняте ли си успокояващото усещане на вълните по тялото си? Така успокояват и стенните панели на вълни. Те ще ви гарантират спокоен сън и стилна визия на спалнята ви.

Всеки иска модерна визия за хола си. А както по-модерно от клетка от неправилни многоъгълници? Този панел ще изненада приятно всички ваши гости!

Всекидневната трябва да е стилна, нежна и успокояваща. За нея подходящ е стенен панел с визия на пясък по морското дъно. Това придава приглушено спокойствие и чувство за уют.

Трапезарията е мястото, където се събира цялото семейство и където всеки от семейството споделя за прекрасния ден, който е имал. Трапезарията трябва да има визията на елитен ресторант, да придава усещане за успех, съчетано с небрежност. Затова и подходящия панел е този с небрежна, съвсем леко забележима текстура с леки преливки.

Още панели, може да разгледате в сайта на „Студио декор“. Ако пък панелите не са за вас, то определено паната им, подходящи за класически стени ще ви грабнат окото 😉

About Мебелчо

Check Also

Разпродажба на нощни шкафчета

Разпродажба на нощни шкафчета – изгодна покупка на бутикови мебели

Всеки дом има нужда от поне един нощен шкафче, което не само добавя функционалност и …